Vill du vara med och bygga Sveriges bästa tennisklubb?

Vi söker tennistränare

För oss handlar det om gemenskap, tillhörighet och utveckling av alla medlemmar, stora som små. Vår uppgift som klubb är att bygga starka tennisspelare och medmänniskor, både tekniskt och mentalt.

Vi tror på att skapa toppar utifrån en bredd. Alla skall få samma möjligheter, sen är det upp till individen att ta dem.

Vår anläggning och verksamhet
Vi är stolta över att driva en ekonomiskt stabil förening som till största del finansieras av våra ca 460 medlemmar. I dagsläget så har vi 170 barn/ungdomar i träning och ca 70 vuxna. Varje år har vi sommarläger, tävlingar och aktiviteter för både juniorer och seniorer.

Om Sandared
Sandared ligger strax utanför Borås intill Viaredssjön och har drygt 3000 invånare. Orten är en av Borås fyra serviceorter och det finns högstadieskola, bibliotek, vårdcentral och idrotts och simhall. Tennisklubbens anläggning ligger precis vid sjön och har tre inomhusbanar, tre utomhusbanor och en padelbana.
Sandared har ett rikt föreningsliv och förutom tennisklubb finns t ex föreningar för fotboll, innebandy, segling, bordtennis och simning.

Arbets- och ansvarsbeskrivning
Du kommer jobba i ett tränarteam där ni tillsammans planerar klubbens verksamhet, rekryterar nya medlemmar och bygger vidare på tränings- och tävlingsverksamheten.

Du kommer träna alla nivåer och de andministrativa uppgifterna beror på din tjänstgöringsgrad.

Kvalifikationer
Du är en trevlig och driftig person med hög social kompetens och som ser värdet av goda samarbeten. Du har gärna några års erfarenhet av att arbeta som tränare. Du är engagerad i våra medlemmars utveckling och värdesätter god laganda och gott uppförande. Du bör ha körkort och egen bil.

Tillträde: Omgående
Tjänst: Hel/Deltid
Lön: Enl. ök.

Ansökan skickas till
styrelsen@sandaredstk.com, CV och referenser bifogas.
Urval och intervjuer sker löpande.

0 0 votes
Article Rating